Content Marketing

Verhoog je online zichtbaarheid door het creëren en delen van waardevolle en relevante inhoud met het doel om leads te genereren en klanten te binden.

Online zichtbaarheid

Content marketing draagt bij aan je online zichtbaarheid. Door het regelmatig publiceren van kwalitatief hoogwaardige content, blijf je in top of mind bij jouw doelgroep. Op de lange termijn leidt dit tot meer bezoekers op je website en uiteindelijk tot een hogere conversieratio.

Speel een rol op verschillende kanalen

Wij creëren content die aansluit bij  behoeften en interesses van je doelgroep, bijvoorbeeld in de vorm van blogposts, Whitepapers, brochures, social media posts of e-mails. Deze content kun je vervolgens inzetten via verschillende social media kanalen. Door regelmatig te blijven publiceren, vestig je jouw merknaam bij je doelgroep.

Content Marketing Modules

E-mailmarketing

Informeer je doelgroep, inspireer en verbeter de klantbeleving.

Whitepapers & Brochures

Genereer leads met sterke whitepapers of brochures.

Buyer Persona

Met een goed gedefinieerde profielschets weet jij wat jouw doelgroep nodig heeft.

Contentstrategie

Verstevig de positie van je merk en verhoog de kans op terugkerende klanten.

Blogs

Met blogs verhoog je de vindbaarheid en genereer je meer verkeer wat leidt tot meer leads en klanten.

SEO

Wordt online beter zichtbaar, zodat je jouw doelgroep beter kunt bereiken.

FAQ

Content Marketing is een methode waarbij je relevante en waardevolle informatie creëert en deelt met het doel om je doelgroep te bereiken. Het doel van Content Marketing is om lange termijn klantrelaties op te bouwen en om de merknaam te versterken.
Content marketing is belangrijk omdat het een effectief middel is om te communiceren met je doelgroep. Maar ook om je merk te positioneren als een autoriteit binnen je vakgebied. Door het delen van relevante en waardevolle informatie, kun je de aandacht van je doelgroep vestigen op je merk en kun je vertrouwen opbouwen met je doelgroep.
Er zijn verschillende manieren om Content Marketing toe te passen in je bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld blogposts laten schrijven en delen op je website of op social media. Ook kun je video’s maken en delen op YouTube of webinars organiseren. Het belangrijkste is dat je relevante en waardevolle informatie deelt die aansluit bij de interesses van je doelgroep.
Er zijn vele soorten content die geschikt zijn voor Content Marketing. Dit kan bijvoorbeeld zijn: blogposts, video’s, infographics, webinars, whitepapers, e-books, enzovoort.
Er zijn verschillende manieren om het succes van je Content Marketing inspanningen te meten. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar het aantal bezoekers op je website, het aantal leads dat je genereert, het aantal social media volgers en het aantal conversies op je website. Het is belangrijk om duidelijke doelen te stellen en deze te meten om te bepalen of je Content Marketing inspanningen effectief zijn.
Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden om ervoor te zorgen dat je content gelezen wordt. Zo is het belangrijk om aantrekkelijke en relevante onderwerpen te kiezen die aansluiten bij de interesses van je doelgroep.

Wat kunnen we voor je doen?

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen met het opzetten van een succesvolle content marketing campagne.

Jouw partner in Content Marketing

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de laatste tips, trends en ander nieuws in je inbox!

Over Wordsfarm

Blogs

Tarieven

Over Wordsfarm

Portfolio

 

Contact

E: info@wordsfarm.nl

T: 0648630822

© 2022 Alle rechten voorbehouden.