Een website op maat voor bedrijven in Alkmaar

Wij ontwerpen, onderhouden en creëren WordPress websites volledig op maat voor bedrijven in Alkmaar. Een uitstekende keuze als je als startende ondernemer, merk of webshop op zoek bent naar een professionele online aanwezigheid. Met een op maat gemaakte WordPress website kun je ervoor zorgen dat jouw website volledig aansluit op jouw specifieke identiteit en doelstellingen.

Een uniek ontwerp

Een op maat gemaakte WordPress website zal er professioneel uitzien en zal zich onderscheiden van andere websites, dankzij het unieke ontwerp en is eenvoudig zelf te beheren en te onderhouden. Een professioneel ontwerp draagt bij aan het vertrouwen van bezoekers en kan ook helpen om je te onderscheiden van concurrenten.

Aangepaste functies

Met een op maat gemaakte WordPress website kun je ervoor zorgen dat je precies de functies krijgt die je nodig hebt, zonder dat je hiervoor voor overbodige functies hoeft te betalen of te onderhouden.

Optimaal gebruiksgemak

Een op maat gemaakte WordPress website kan specifiek worden ontworpen om gemakkelijk te navigeren op alle devices en te gebruiken voor jouw doelgroep, wat kan leiden tot betere gebruikerservaring en hogere conversieratio’s.

Geoptimaliseerd voor SEO

Een WordPress website kan specifiek worden ontworpen om te voldoen aan de SEO-richtlijnen van zoekmachines, zoals: Bing, Google, Duckduckgo of andere zoekmachines.

FAQ

Een standaard WordPress website maakt gebruik van bestaande templates en plugins, terwijl een op maat gemaakte WordPress website specifiek voor jouw bedrijf of organisatie wordt ontworpen en ontwikkeld. Dit biedt meer flexibiliteit en mogelijkheden om jouw online doelen te bereiken en verder uit te bouwen.
Een op maat gemaakte WordPress website is specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeften. Het is dus niet alleen uniek en professioneel, maar kan ook efficiënter en effectiever worden ingericht om jouw online doelstellingen te kunnen behalen.
Het hangt af van de grootte en complexiteit van de website en hoeveel pagina’s je nodig hebt. Doorgaans duurt het gemiddeld tussen de 4 en 8 weken om een op maat gemaakte WordPress website te maken.
Ja, er zijn kosten verbonden aan het onderhoud van een op maat gemaakte WordPress website. Dit omvat het bijwerken van software en het verwijderen van eventuele kwetsbaarheden of fouten.
Ja, je kunt je op maat gemaakte WordPress website zelf aanpassen met behulp van het beheerdersgedeelte van de website. Dit geeft je de flexibiliteit om teksten te wijzigen, afbeeldingen toe te voegen en nieuwe pagina’s te maken zonder hulp van ons.
Ja, je kunt altijd contact met ons opnemen voor hulp als je vastloopt bij het aanpassen van je op maat gemaakte WordPress website. Wordsfarm staat altijd klaar om je te helpen.

Vraag nu een gepaste offerte aan

Ook aan de slag met een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volg ons op Social Media

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de laatste tips, trends en ander nieuws in je inbox!

Over Wordsfarm

Contact

E: info@wordsfarm.nl

T: 0648630822

© 2022 Alle rechten voorbehouden.